Оренда закладу громадського харчування
(1-й поверх)
Загальна площа - 474,73 м2
- Обідня зала – 300 м2
- Кухня – 65
- Барна зона, гардероб, комори зберігання продуктів, санвузли для відвідувачів та працівників, роздягалка та душові для персоналу, кабінет для директора та бухгалтера
Розташування на генплані логістичного центру

| № з/п | Найменування приміщення | Площа, м² |
|---|---|---|
| Всього: | 474,73 | |
| 27 | Тамбур | 7,80 |
| 28 | Вестибюль | 32,49 |
| 29 | Умивальники | 3,27 |
| 30 | Санвузол | 5,96 |
| 31 | Обідня зала | 281,92 |
| 32 | Приміщення для відпочинку відвідувачів | 18,68 |
| 33 | Барна стійка | 8,43 |
| 34 | Комора бармена | 4,11 |
| 35 | Гардероб для відвідувачів | 11,08 |
| 36 | Тамбур | 1,98 |
| 37 | Коридор | 4,00 |
| 38 | Комора приймання та зберігання продуктів | 3,05 |
| 39 | Комора зберігання продуктів | 3,29 |
| 40 | Комора зберігання продуктів | 3,05 |
| 41 | Санвузол персоналу | 2,44 |
| 42 | Санвузол персоналу | 2,44 |
| 43 | Кабінет директора та бухгалтера | 3,66 |
| 44 | Кімната відпочинку персоналу | 3,25 |
| 45 | Гардероб персоналу | 4,71 |
| 46 | Комора інвентарю | 2,70 |
| 47 | Холодний цех, холодильники, нарізка хліба, мийна столового посуду, сервіровка | 34,80 |
| 48 | Гарячий цех, доготівельна зона, м'ясо, овочі | 31,62 |